O nama

 

Dobrodošli

Dobrodošli na stranice logopedskog kabineta Logopanda. Tko je zapravo logoped? Logoped je stručnjak koji se bavi prevencijom, probirom, otkrivanjem, procjenom, dijagnostikom, savjetovanjem, rehabilitacijom i tretmanom poremećaja humane komunikacije, a što podrazumijeva poremećaje komunikacije, poremećaje jezika, govora i glasa, poremećaje u čitanju i pisanju i poremećaje gutanja kod djece i odraslih.

Naša priča

Anamarija Varga, magistra logopedije
Rođena sam 12.kolovoza 1991. u Čakovcu. Završila sam Osnovnu školu Šenkovec, a srednjoškolsko obrazovanje stekla sam u Gimnaziji Čakovec. Tijekom srednje škole javila se ljubav prema radu s djecom s jezično – govornim teškoćama pa je logičan slijed bio upisivanje studija logopedije na Edukacijsko – rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu. 2015. sam završila studij i stekla zvanje magistra logopedije.

Imam višegodišnje iskustvo u logopedskom radu, ponajviše u ranoj intervenciji. Tijekom studija i dosadašnjeg rada sam sudjelovala na različitim edukacijama i kongresima u svrhu poboljšavanja svojih kompetencija. Od 2018. studentica sam poslijediplomskog specijalističkog studija „Rana intervencija u edukacijskoj rehabilitaciji”.